Facebook

Beoordelingen van Ymo Franeker

Recente recensies van Ymo Franeker

5 sterren na 167 reviews

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk eten!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

2 Hollandse burgers 🍔 opgehaald. 6,95 per stuk. Voorheen zat er net als op de foto’s een lekker gebakken eitje tussen en nog meer garnituur wat de Hollandse burger zo lekker maakte. Deze keer een dun plakje gekookt ei, geen of weinig saus ook het augurkje ontbrak... Zo weinig smaak ik heb de helft laten liggen.

Reactie van Ymo:Jammer dat je niet tevreden was maar op een Hollandse burger heeft nog nooit een gebakken ei gezeten dus mischien ben je in de war geweest met een andere burger.Op een Hollandse burger zit een bakmix met spekjes en saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer voortreffelijk op deze regenachtige zondag 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorger. Vriendelijk! Heerlijk het eten.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren weer heerlijk! Alles is altijd top bij jullie! Dit keer had ik wel 1 croissantje besteld, maar een pistolet ontvangen. Toen ik zag qua vulling beleg had dat eigenlijks ook niet echt gepast misschien. Kan gebeuren maar was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en heerlijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke broodjes Ymo, dankjewel!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken tijd Keurige corona proef aflevering Heerlijk en goed eten en gegeten Gewoon helemaal goed

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig wat hebben wij genoten heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een ontzettend lekker broodje zeker een aanrader volgende keer ga ik voor een half stokbrood 😁

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de site 18.37 bij bestelling van ongeveer 17.30 uur. Na telefoontje 18.00 gezegd, uiteindelijk 18.20... Dit kan duidelijker. Ook de berichten via de site. We hadden het al een uur op toen werd vermeld dat de bestelling onderweg was :-)

Reactie van Ymo:Tussen half 6 en 6 uur komen er ongeveer 40 bestellingen binnen,dus bezorging duurt ongeveer een uur dan.Dan belt u waarom het zolang duurt en dan zet ik u iets naar voren wat eigelijk niet kan maar goed ik heb het gedaan.Dan zeg ik 6 uur ongeveer en dan belt u 10 over 6 weer met waar blijft het.Voor ons is het heel lastig om priecies een tijd te zeggen in de drukte.En bovendien kost het ook veel tijd om u weer te woord te staan in de spits.Ik adviseer u voortaan eerder te bestellen of er van uit te gaan als u besteld op vrijdag,zaterdag of zondag er altijd van uit te gaan dat het langer duurt.Mensen die voor 5 uur bestellen op een tijd krijgen dit ook op die tijd als dank dat ze op tijd besteld hebben.Ook mag u altijd een keer bij ons komen in de spits om te kijken hoe het werkt en wat er binnenkomt.Ik heb in ieder geval diep respect voor de bakker die alles probeert het zo goed mogelijk te doen.gr ymo

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goede kwaliteit en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super geregeld. En zeer snel bezorgd.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food as always. fast service also

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgplanning was niet geheel in orde, Het eten kwam veel later dan stond aangegeven. Het eten, patat stoofvlees, zat naar onze mening te weinig smaak aan.. Het was wel voldoende. En hoezo moeten wij 25 cent transactiekosten betalen?? Je kunt niet anders dan online betalen als je besteld. Is 3.50 euro bezorgkosten nog niet voldoende??

Reactie van Ymo:Daar heb ik nog nooit van gehoord dus zal even kijken wat dat is en zal even site disk bellen.gr ymo

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, weer perfect!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en voldoende

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit eten en top service. Aanrader.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zijn geen op- of aanmerkingen, het was allemaal goed geregeld. Alleen de zegels ontbraken

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wist niet precies wat ik moest verwachten van de Griekse patat, maar het was heerlijk en smaakvol. Misschien bestel ik er volgende keer nog wat tzatziki saus bij, maar zonder was het ook erg lekker!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ons betreft krijg je bij Ymo de lekkerste patat van Franeker en omstreken. Snelle en altijd vriendelijke service. Een échte aanrader.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle bezorging en lekker eten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 minuten aan de deur!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg snel en heerlijk

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk eten

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en lekker

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies volgens opgegeven tijd geleverd en van uitstekende kwaliteit! Dit doen we vaker zolang het nodig is.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm was pekelzout misschien met gebakkenspek gebruik weinig zout het was HEERLIJK

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer Heerlijk! Super leuke cadeautjes voor de kleine meid

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Doordat ik met het avondeten alleen thuis was ervoor gekozen om iets te bestellen. Bij Ymo is het geen probleem om voor één persoon te bestellen, omdat het minimale bedrag op €7,50 zit wat zeker niet te hoog is. Hierdoor kan je makkelijk voor jezelf wat bestellen, zonder er van alles en nog wat bij te bestellen zodat je eindelijk eens op het minimale bedrag zit. Ook netjes op tijd bezorgd, zelfs een paar minuten voor de opgegeven tijd. Ymo is ook ontzettend vriendelijk en bezorgd met een glimlach en heel veel plezier. Wij zijn er altijd heel erg tevreden over!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en meer dan genoeg.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw, patat was slap. Voorgaande keren wel tevreden maar deze keer niet helemaal. Jammer!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar echt dik voor elkaar.👍🏻👍🏻👍🏻

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat teveel van het goede.Maar heerlijk gegeten

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten voor een goede prijs!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en bezorging was top

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk stoofvlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de aardappel schijfjes 😅

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en goed warm.Bezorgtijd was ook prima.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn altijd snel met hun bestellingen! Goede kwaliteit, vriendelijke service.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen wij bij Ymo. Altijd snel geleverd, heerlijke patat en snacks en alles goed op temperatuur. De kinderbox is ook zeker een aanrader voor de kids. Leuke verassing en altijd wat lekkers erbij! Altijd vriendelijke bezorging👍

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer iets minder, pindasaus vergeten en kroketbuger was niet heel erg warm. Rest was goed als altijd.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was great as always and ontime and hot

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat stoofvlees was heerlijk

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel bezorgt

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de Milkshake is een aanrader!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes, lekker warm verpakt. Snelle en vriendelijke bezorgster.. ook de snacks waren allen goed warm verpakt. Mede hierdoor een topkwaliteit van het eten. Ik ga hier zeker vaker bestellen,’ ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zoete patat erbij en die was met die nieuwe saus zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mooi op tijd goed warm en heerlijk van smaak.Top!!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima optijd & heeerlijk eten :))

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in spitsuur snelle bezorging

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top. Salade gescheiden v.d patat shoarma. Klasse

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

???

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en alles komt warm aan bij bezorging.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Alles is netjes verpakt & de service is Top!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rauwkost was warm wat bij t gerecht zat. Vlgd x maak ik n melding graag apart. Verder was t heerlijk , goed op temperatuur. En n snelle bezorging. Helemaal top

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal super en mooi op tijd ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I always get good service and great food from there

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks besteld. Waren prima van kwaliteit. Levering was ook goed. Kan wel weer eens!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always the food is hot and is delevered on time. Its very tasty . Love their food.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk warm. De kwaliteit van de friet was wat minder. Gezien er hele dikke friet en hele dunne friet tussen zat. Verder was het heerlijk. En zou zeker nogmaals bestellen!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker (warm!) eten + snelle bezorging.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect en heerlijk eten. Alleen vandaag 3 kipnuggets ? Is dat gewoonlijk of?

Reactie van Ymo:Eigenlijk zouden we de prijzen van de kidsboxen moeten verhogen door btw en inkoopprijzen naar 5,75 maar dat vond ik te duur worden dus hebben we de kisbox prijs verhoogt naar 5,25 en er 1 kipnugget minder in gedaan omdat kleine kinderen vaak aan 3 genoeg hebben.(Ps wil je er weer 4 hebben dan mag je dat altijd aangeven en er bijv geen appelmoes bij doen).gr ymo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer goed zoals altijd

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat stoof was overheerlijk.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd,en alles was goed verpakt en de kwaliteit was goed dus prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dik voorelkaar

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig Het smaakte heerlijk En bezorging was op tijd

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijjk en super snel!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, vooral de patat stoof!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super op tijd..???

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging en een uitgebreide keuze. Als extra service krijg je bij Ymo ook nog een gratis bakje puur ijs bij een online bestelling. Kortom prima service en lekker eten voor een goede prijs.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, altijd op tijd en vriendelijke bezorger. ?

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de doorgegeven tijd thuisgebracht, weer heerlijk gegeten.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goede kwaliteit, lekker eten en correcte bezorging.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb goed gegeten laatst. Maar dat moest ook wel voor de hoogte van minimum bestel bedrag. Wel goede prijs verder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling stond keurig op tijd klaar. Prima.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!! Bestellig altijd op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snelle service

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Mag iets meer pindasaus bij de berehap. Patat was iets zacht. Nav internet bestelling een ijsje erbij. TOP :-)

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging was zeer snel

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd goed, vandaag helaas was de patat niet warm

Reactie van Ymo:Goed dat je het zegt we zullen het de volgende keer beter verpakken.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was van goede kwaliteit. Perfect

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en echte kwaliteit !

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en een snelle bezorging.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Griekse burger en goeie patat. Ruim binnen de verwachte bezorgtijd afgeleverd. Top !!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, complimenten voor goede kwaliteit en vlotte bezorging.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshakes en hamburgers zijn heerlijk! Voor de kinderen altijd goed gevulde zakjes met leuke cadeautjes waar ze wat aan hebben. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker.. zoals de broodjes altijd lekker zijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Griekse burger. Lekkere goed doorbakken patat. Het zakje apart voor onze zoon was ook erg leuk. Alles goed warm bezorgd.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers eten!! Bestelling was er na een uurtje, maar we hebben het dan ook in het spitsuur op vrijdag besteld dus was nog vrij vlot gebracht!! Super!!

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. .. eten is heerlijk

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top service

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van alle snackbars in franeker vind ik ymo de beste met bezorgen omdat je de bezorgstatus kan volgen, en wij vinden de patat het lekkerst en de broodjes hamburgers waren heerlijk gegarneerd met sla ei en tomaat. Ik haal voortaan bij ymo!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, top kwaliteit, bij een verkeerde levering word er een passende oplossing geboden. Top Ymo!!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even gemakkelijk thuis laten bezorgen, keurig op afgesproken tijd bezorgd. Lekker gegeten. Zeker idee om vaker te doen.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!Er stond alleen een tijd aangegeven welke ik het bezorgd wilde hebben maar dat had ik nooit ingevuld! Dit was geen ramp want ik kreeg wel heerlijk grapefruit ijs(ipv Pistache). Bedankt! Vr groet Judith!!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was supper lekker en lekker warm goede service

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! jammer dat ze er zondags dicht zijn!

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed he :). ga zo door beurman .

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste het ijs, maar verder was het tip top in orde

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gekregen wat we besteld hebben. Keurig op tijd, heel smakelijk, had wat meer groenten bij gekund.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste wel een lekker ijsje

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten .. maar das altijd top

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer helemaal prima van kwaliteit. Ik heb echter wel een puntje van feedback. Normaal gesproken bestellen wij voor drie personen patat. Vanavond hebben we voor vier personen besteld. De zak die we kregen was echter maximaal net zo groot als anders voor drie personen. Voor vier personen was dit echt te weinig. Wellicht en vergissing, omdat we anders voor drie personen bestellen.

Reactie van Ymo:Beste Gerrit, ons excuus, door de drukte van gister is dit misgegaan.. Bij u volgende bestelling uiteraard een kleine goedmaker. Mvg

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en bezorgind

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging!! Het eten was nog goed warm. En het ijs was nog koud ????????

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Op tijd en erg lekker.

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goede bezorging en lekker eten.

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 2 nieuwe burgers met patat besteld een Duitse en Griekse en deze waren heerlijk ,ook voor de snelle bezorging een dikke pluim en het gratis ijs.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging em het eten was goed warm en heerlijk

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag eten besteld via de website. Snel geleverd en heerlijk gegeten, aanrader. Zal in de toekomst vast vaker bestellen.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker gegeten snelle levering

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas had ik maar 1 keer knoflook sausen gekregen.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating