Facebook

Beoordelingen van Ymo Franeker

Recente recensies van Ymo Franeker

5 sterren na 69 reviews

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijjk en super snel!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, vooral de patat stoof!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super op tijd..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging en een uitgebreide keuze. Als extra service krijg je bij Ymo ook nog een gratis bakje puur ijs bij een online bestelling. Kortom prima service en lekker eten voor een goede prijs.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, altijd op tijd en vriendelijke bezorger. ๐Ÿ‘

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de doorgegeven tijd thuisgebracht, weer heerlijk gegeten.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goede kwaliteit, lekker eten en correcte bezorging.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb goed gegeten laatst. Maar dat moest ook wel voor de hoogte van minimum bestel bedrag. Wel goede prijs verder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling stond keurig op tijd klaar. Prima.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!! Bestellig altijd op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snelle service

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Mag iets meer pindasaus bij de berehap. Patat was iets zacht. Nav internet bestelling een ijsje erbij. TOP :-)

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging was zeer snel

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd goed, vandaag helaas was de patat niet warm

Reactie van Ymo:Goed dat je het zegt we zullen het de volgende keer beter verpakken.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was van goede kwaliteit. Perfect

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en echte kwaliteit !

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en een snelle bezorging.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Griekse burger en goeie patat. Ruim binnen de verwachte bezorgtijd afgeleverd. Top !!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, complimenten voor goede kwaliteit en vlotte bezorging.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshakes en hamburgers zijn heerlijk! Voor de kinderen altijd goed gevulde zakjes met leuke cadeautjes waar ze wat aan hebben. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker.. zoals de broodjes altijd lekker zijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Griekse burger. Lekkere goed doorbakken patat. Het zakje apart voor onze zoon was ook erg leuk. Alles goed warm bezorgd.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers eten!! Bestelling was er na een uurtje, maar we hebben het dan ook in het spitsuur op vrijdag besteld dus was nog vrij vlot gebracht!! Super!!

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. .. eten is heerlijk

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top service

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van alle snackbars in franeker vind ik ymo de beste met bezorgen omdat je de bezorgstatus kan volgen, en wij vinden de patat het lekkerst en de broodjes hamburgers waren heerlijk gegarneerd met sla ei en tomaat. Ik haal voortaan bij ymo!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, top kwaliteit, bij een verkeerde levering word er een passende oplossing geboden. Top Ymo!!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even gemakkelijk thuis laten bezorgen, keurig op afgesproken tijd bezorgd. Lekker gegeten. Zeker idee om vaker te doen.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!Er stond alleen een tijd aangegeven welke ik het bezorgd wilde hebben maar dat had ik nooit ingevuld! Dit was geen ramp want ik kreeg wel heerlijk grapefruit ijs(ipv Pistache). Bedankt! Vr groet Judith!!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was supper lekker en lekker warm goede service

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! jammer dat ze er zondags dicht zijn!

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed he :). ga zo door beurman .

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste het ijs, maar verder was het tip top in orde

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gekregen wat we besteld hebben. Keurig op tijd, heel smakelijk, had wat meer groenten bij gekund.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste wel een lekker ijsje

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten .. maar das altijd top

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer helemaal prima van kwaliteit. Ik heb echter wel een puntje van feedback. Normaal gesproken bestellen wij voor drie personen patat. Vanavond hebben we voor vier personen besteld. De zak die we kregen was echter maximaal net zo groot als anders voor drie personen. Voor vier personen was dit echt te weinig. Wellicht en vergissing, omdat we anders voor drie personen bestellen.

Reactie van Ymo:Beste Gerrit, ons excuus, door de drukte van gister is dit misgegaan.. Bij u volgende bestelling uiteraard een kleine goedmaker. Mvg

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede en snelle service en bezorgind

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging!! Het eten was nog goed warm. En het ijs was nog koud ????????

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Op tijd en erg lekker.

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goede bezorging en lekker eten.

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 2 nieuwe burgers met patat besteld een Duitse en Griekse en deze waren heerlijk ,ook voor de snelle bezorging een dikke pluim en het gratis ijs.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging em het eten was goed warm en heerlijk

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag eten besteld via de website. Snel geleverd en heerlijk gegeten, aanrader. Zal in de toekomst vast vaker bestellen.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker gegeten snelle levering

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas had ik maar 1 keer knoflook sausen gekregen.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating